ANKARA / KEÇİÖREN - Gülhane Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 2. dönem ortak sınav tarihleri aşağıdaki tabloda belirlenmiştir.

Ock

Okulumuzda lösevden gelen eğitmen ile öğrencileremize farkındalık kazandırmak ve onları bilinçlendirmek amacıyla seminer düzenlendi.

Ara

Okulumuz 2. ortak sınavlar için senaryolar yayınlanmıştır. İlgili dersin senaryosuna linke tıklayarak ulaşabilirsiniz..

Ara

OKULUMUZ ORTAK SINAV TARİHLERİ BELİRLENMİŞTİR. ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ekm

Ortak Sınavlarda Çıkacak Konular ve Soru Dağılımları

Ekm

Eyl

Sayın velilerimiz, okulumuzda sınıfların karılması sonucu oluşan listeler belirlenmiştir. Aşağıdaki linkten öğrencinizin şubesini öğrenebilirsiniz.

May

Okulumuz görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi açılmıştır. Sergimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Nis

Öğrencilerimiz matematik ve fen bilimleri alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırmasına katılacaklardır. Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesi olan TİMSS uluslararası birçok ülkede 4 yılda bir uygulanan bir sınavdır. Okulumuz 8. sınıf öğrencileri bu sınava girecektir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz..